Подновяване на брачни обети

podnovqvane-brachni-kletvi-main

Подновяването на сватбени обети се превръща във все по-актуална тенденция.

Има много и различни причини, поради които двойките могат да изберат да поднови брачните си клетви. Една от причините може да е, че първата сватба не е отговорила на представите им, така че те искат да пресъздадат мечтаната сватба отново. Друга причина може да е, че двойката не е имала официална сватба първия път. И може би най-често срещаната причина е, че двойката иска да даде пример на децата си … пример, за това че истинската любов не повяхва с времето, а просто съзрява. А какъв по-добър пример от това децата да станат свидетели на това как родителите им  затвърждават желанието си да пазят своята любов.

Някои двойки избират годишнина или събитие за да подновят брачните си клетви. Независимо дали става въпрос за първа, пета, десета, двадесет и пета или „Златната”  50-та годишнина, двойките често решават да подновят брачните си клетви и да отпразнуват любовта на своята годишнина.

След като една двойка реши, че иска да подновят брачните си клетви, възможностите за това  са безкрайни. Тържеството може да бъде голямо и пищно, с многопластова торта, официална вечеря, жива музика, танци и дори меден месец. Или подновяване на обети може да бъде по-проста церемония, в компанията на най-близките роднини и приятели, в красив парк, в църква, на плажа, или на друго специално за двойката място.

Подновяването на брачните обети е свързано с не по-малко организация от една сватба. Ето защо, ние Ви предлагаме съдействието си за осигуряване на всички детайли за Вашия „Мечтан ден”!

За повече информация, разгледайте раздел Сватбени Услуги.