Как да влезем във форма в домашни условия?!?

10 начина да покажем на своите шаферки, че са специални за нас
May 23, 2016
Show all

“Наскоро стартирахме новата ни рубрика “”Здрав дух, в здраво тяло””. В първата статия от раздела ви разказах за ЙОГА и сигурно си спомняте, че на няколко пъти цитирах моя духовен учител ЕЛИ :).

Тя се казва Елица Иванова, но предпочита приятелската форма Ели. Занимава се активно със спорт от 20 години и е треньор по аеробика от 16. Има сертификат от Българска Федерация по Аеробика. През годините е била водещ инструктор на детски между-училищни състезания по аеробика, както и треньор в детски градини, а от 5г.   е изцяло насочена към детската йога, под формата на игри развиващи физическото и психическо здраве. Притежава сертификат от признатата в цял свят организация за детска йога – Rainbow Kids Yoga. Предишният опит на Ели включва и водене на силови тренировки по Total Body Effect за възрастни, както и по съвременни танци. Изключително талантлива – пее и рисува също толкова добре колкото и танцува.

Днес ще ви разкажа за едно от последните начинания на Ели, което със сигурност ще ви заинтригува 😉

От близо година Ели развива и надгражда своите умения в слънчевия и екзотичен остров Тенерифе (надяваме се някой ден да ни напише кратко разказче за там, което да споделим с вас ;)). Преди около месец Ели ни изненада с нещо прекрасно. Тя реши да събере  дългогодишния си опит във видео вариант и да го сподели с всички, които имат желание да се грижат пълноценно за своето тяло и за духа си. Каналът на Ели в YouTube  е  “”1STEP2FIT“”. 

В него има за всекиго по нещо 😉 – кардио тренировки, стречинг, йога, пилатес, както и отделни тренировки за трениране на различни мускулни групи. Горещо ви препоръчвам да се абонирате и без да отлагате за “”следващия Понеделник”” да се захващате. Тренировките не са прекалено дълги, нито прекалено изтощителни. Позитивната енергия и широка усмивка на Ели ще ви презаредят и емоционално, а топлият й спокоен глас, ще ви накара да забравите за проблемите и просто да релаксирате.

Като за загрявка, вижте предложението на Ели за … ЗАГРЯВКА 😉

 

Comments are closed.