10 начина да покажем на своите шаферки, че са специални за нас

Здрав дух, в здраво тяло! – ЙОГА
May 21, 2016
Как да влезем във форма в домашни условия?!?
May 25, 2016
Show all

1. Поканете ги да ви станат шаферки по специален начин. Един мил жест ще покаже на приятелките ви, че те наистина са специални за вас и че вашият мечтан ден ще бъде перфектен само, ако и те са част от него. Може да им направите малки подаръчета, като например идентични гривни или колиета, които да ви обединяват. Може да ги изненадате със щуро парти (било то и домашно), на което тържествено да им споделите, колко ги цените и колко важно е за вас да ви подкрепят в големия ви ден. А може и просто да направите за тях отделни сватбени покани, с по-специален и сантиментален текст.

page

2. Запознайте всичките си шаферки (ако има такива, които не се познават) преди тържеството. Това ще им помогне да се сплотят и да направят празника ви още по-хубав. Силната връзка помежду им ще направят вашия ден наистина незабравим.

3. Не изолирайте шаферките си от плановете си. Дори и да не искате съвет от тях, достатъчно е да споделите радостта си от факта, че денят наближава. Поддържайте връзка.

4. Подгответе за сватбения ден някакъв отличителен аксесоар за вашите шаферки, който да ги обединява и отличава от останалите гости (особено в случаите, когато шаферките не са облечени еднакво). Това може да е гривна от цветя за китката или малки букетчета (умалени копия на булчинския букет), или пък еднакво цвете в косите.

0306-Patrick-+-Katie-Wedding

5. Доверете се напълно на шаферките си за организацията на моминското си парти. Колкото и да искате да държите всичко под контрол или да сте любопитни относно детайлите, не разпитвайте, не се месете и в никакъв случай не ги подценявайте. Единствения детайл, за който е хубаво да сте наясно е разбира се датата :). Хубаво е да не сте недоспала и подпухнала на сватбения си ден.

6. Ако искате всички шаферки да са с еднакъв цвят рокли, позволете им да ги изберат сами, не ги задължавайте да облекат точно определен модел рокля, защото най-малкото всяка жена има различна фигура и може този модел да не и стои добре. Добър вариант са мултифункционалните рокли Dream Dress, защото се шият по поръчка (с размери на клиента) и са подходящи за жени с различни форми и размери. Освен това роклята Dream Dress ще даде възможност на вашите момичета да изразят стила и креативността си, избирайки различни начини, по които да я носят.

IMG_2729

7. Организирайте групов шопинг за аксесоари. Шопингът винаги сплотява жените, какво остава когато е за такова красиво и щастливо събитие.

8. Дайте на шаферките си подробен план (поне седмица по-рано) за начина, по който планирате да протече сватбеният ден. Ще го оценят, защото така ще имат време да планират всички подробности около външния си вид (час за фризьор, педикюр, приготвяне на дрехи и др.).

9. Позволете им да ви помогнат с някои малки организационни задачки. Ще се почувстват специални и ще усетят доверието ви в тях. Ще се зарадват, ако могат да допринесат вашият сватбен ден да бъде по-красив и вълнуващ.

dd554
10. Позволете на шаферките си , ако желаят да кажат няколко думи по време на сватбеното тържество. Тези моменти са винаги толкова сантиментални, а кой ни познава по-добре от нашите най-близки приятелки.

moh-toast2

Comments are closed.