Шаферски рокли – тенденции 2016

ЗДРАВЕЙТЕ!
June 13, 2015
Здрав дух, в здраво тяло! – ЙОГА
May 21, 2016
Show all

Булчинската рокля е несъмнено в центъра на вниманието по време на сватбата, но тоалетите на шаферките могат да подчертаят красотата й или да отвлекат фокуса от нея.

Ето защо, правилният избор на подходящо облекло за шаферките, може съществено да допринесе за по-приятната атмосфера на сватбата и за по-красиви снимки след нея. Ето над какво да помислите, ако ви предстои подобен избор.

Тенденции при шаферски рокли 2016

Шаферски рокли с еднакъв цвят и материя, но различен дизайн

Dream Dress

Може да запазите цветовата схема, която желаете, без да уеднаквите всичките си шаферки. Добра възможност за това ви дават мултифункционалните рокли Deam Dress.Това е една необикновена рокля, която може да се носи по близо 50 различни начина. Това позволява всяка една от шаферките ви да се облече в стила, който харесва и в който ще се чувства най-удобно. Същевременно всички шаферки ще бъдат облечени в цвета, който Вие сте избрали и който подхожда на темата на сватбата Ви.

Шаферски рокли с една презрамка

Two-birds-6-Brides-10Dec13-pr_b_320x480

Роклите без презрамки са все още популярни сред булките, но една от последните тенденции при шаферски рокли през 2016 са тези с една презрамка. Те са елегантни и стилни, един нов прочит на класическия вид. Освен това, този стил изглежда добре върху почти всички типове форми на женското тяло, което го прави универсални за вашия булчински антураж. Друго предимство на роклите с едно рамо е, че показват премерено количество плът, така шаферките ви ще са закачливи и секси, без това да скандализира някои от по-възрастните ви гости :).

Comments are closed.