Dream Day – Различната сватбена агенция!

Топ 5 – Водещи сватбени тенденци – 2014
February 14, 2014
A little Inspiration
March 10, 2014
Show all

Решихме да публикуваме тази статия, за да внесем малко повече яснота, относно това с което се занимаваме!

Осъзнаваме, че в желанието си да ви споделим всичко онова, което сме готови да създадем за да сбъднем мечтите ви, може би малко сме ви пообъркали ;P

И така, Dream Day е фирма, занимаваща се с организация и координация на събития: сватби, кръщенета, фирмени партита, юбилеи, балове и др.

Няма да скрием, че най голяма страст изпитваме към организирането и декорирането на сватби. Сватбата е събитие, което за повечето хора се случва веднъж в живота. Това прави организирането на такова събитие изключително отговорна задача – място за грешки няма (ако не се получи няма как с лека ръка да кажете: “Е, догодина ще го организираме по-добре!”). Но макар и най-мащабни и отговорни за организиране, сватбите са и най-интересни (поне за нас). Сватбата е събити, вдъхновено от любовта и доверието между двама души, които искат да заявят пред света: “Ето ни, ние се обичаме и ще се обичаме вечно! Отпразнувайте това щастие с нас!”

rustic

За нас сватбените тържества, предоставят възможност да развихрим въображението и изобретателността си, и с много прецизност и внимание към детайла да сътворим вашия “МЕЧТАН ДЕН”.

Това, което според нас ни отличава от останалите сватбени агенции е отношението, или по-скоро виждането ни за идеалната сватба. Според нас, не блясъкът и разкошът правят сватбата идеална. Това, което прави една сватба неповторима са малките, уникални детайли и акценти, със силно персонален, личен характер, които отразяват самите младоженци, тяхния начин на живот, отношение един към друг и към живота.

DreamDay

Нали се сещате, като в романтичните американски филми, където HAPPY END-ът обикновено представлява, емоционално сватбено тържество, в красива градина, в присъствието на любимите хора.

dreamday

За да не ви отегчаваме, само ще споменем, че другото нещо с което се отличаваме, и с което сме много горди е нашата собствена линия шаферски рокли Dream Dress. Но за тях ще ви разкажем в следващата публикация.

Comments are closed.