Топ 5 – Водещи сватбени тенденци – 2014

Най-добрият подарък за Свети Валентин !?
February 13, 2014
Dream Day – Различната сватбена агенция!
March 1, 2014
Show all

Топ 5 – Водещи сватбени тенденци – 2014

Годежният пръстен пасва на ръката ти перфектно, а усмивката на лицето ти е доказателство за това, колко щастлива си да се омъжиш за мъжа, когото обичаш, тази година! Вие излизате от години и най-накрая сте готови да се обвържете и искате всичко да е перфектно и в крак с сватбените тенденции за 2014-та.

Но, как точно да постигнете това? Ние ще ви подскажем!

Запознайте се с най-новите тенденции в света на сватбите:

1.Уникална и Необикновена

През 2014 година, ще станем свидетели на все повече уникални детайли при сватбената украса. От забавни и шантави фотокабинки, до масивни и внушителни цветни декорации, тази година „само небето е границата”! Нещо повече, тази година иновативността и оригиналността, ще се прилагат не само в сватбената украса, но и в сватбените покани и всичко останало.

DIY-Hawaii-Wedding-Ring-Pillow

2. Обратно към природата

Тази година сме свидетели на един забележителен реверанс назад към природата, с фокус върху традиционните, сезонни, ръчно изработени букети. Тази романтична, непретенциозна визия, подхожда както на американски тип сватба на открито, така и на сватба в т.нар. „бохо” – хипарски, свободолюбив стил.

outdoor-wedding-reception-centerpieces-mason-jars-purple-wedding-flowers.original

3. RUSTIC – Семпло и непринудено

Непринудените семпли сватбени тържества, стил „DIY- направи си сам”, също ще са изцяло свързани с природния елемент през 2014-та година. Забелязва се тенденция към използване изцяло на био храни, с местен произход. Акцент са малките, изтънчени, бляскави елементи за контраст.

pots-of-moss-wedding-favor-diy-14

4. Сияйна Орхидея

На всички, които обожават лилавия цвят – ЧЕСТИТО! Този сватбен сезон лилавото е хит, във всичките му нюанси, като разбира се фаворит е цветът на 2014, обявен от PANTONE – Сияйна Орхидея. Всичко, от роклите на шаферките, до покривките на масите и цветята, ще са в нюанси на лилаво.

emily-crall-iowa-city-wedding-photography

5. Сватбената торта

Сватбена торта често се разглежда като изявление, което отразява личностите на двойката и темата на сватбата. През 2014 г. ще виждаме все повече булки да залагат на меки къдри, набирания и волани върху тяхната сватбена торта.

cake-idea

И след като вече знаете какви ще са тенденциите при сватбените приеми през 2014-та, не е зле да се запознаете и с тенденциите при булченските рокли за тази година. Драматични гърбове, имитации на ръкави и тонове дантела – тенденциите при сватбените рокли през 2014 представляват едно интересно съчетаване на модерното и традиционното.

Comments are closed.