Цвета на 2014 година: Сияйна Орхидея

Сватбени рокли 2014 – Тенденции
January 12, 2014
FUN IN THE SNOW – Идеи за зимна сватба
February 8, 2014
Show all

Пантон (Pantone) Разкрива Цвета на 2014 година:
Сияйна Орхидея

Radiant Orchid

main_banner

Изразителна и екзотична, Сияйната Орхидея цъфти с увереност и топлота!

В последния месец на 2013, водещият институт по цветовете PANTONE обяви цвтът на 2014 година – пленителен, магически, енигматичен нюанс на лилавото, наречен Сияйна Орхидея.

Докато цветът на 2013, определен от PANTONE – Изумрудено зелено, символизира растежа, обновлението и просперитета, Сияйната Орхидея надхвърля цветовия спектър, привличайки окото и възбуждайки въображението.

Като една покана за иновативност, Сияйната Орхидея подтиква към изобретателност и оригиналност, които се ценят все по-високо.

Цвета на 2014 – Сияйна Орхидея в модата

how-to-wear-radiant-orchid

Сияйната орхидея е хитова цветова тенденция при дрехите и аксесоарите за сезон пролет-лято 2014 и новите колекции буквално преливат от модели в розово-лилава гама. Розовите полутонове на Сияйната Орхидея се отразяват на начина по който изглеждаме, като придават енергично сияние на кожата, както на жените, така и на мъжете.

Цветът буквално превзе модните подиуми на дефилетата, показващи новите колекции на дизайнерите за пролет 2014 и се очаква скоро да се появи и на „Червения Килим”.

Цвета на 2014 – Сияйна Орхидея при грима

embedded_radiant-orchid-makeup-color-trends

Модерен и изненадващо разнообразен нюанс, Сияйната Орхидея озарява кожата, карайки всеки който носи този цвят да се чувства по-здрав и енергичен. Съчетавайки в себе си както студени така и топли полутонове, той е подходящ и за по-светли и за по-мургави хора.

Сияйната Орхидея е изключително романтичен цвят, съчетаващ в себе си лилави и розови нюанси. Това го прави повече от подходящ за Вашата сватбена декорация. Изключително добре се съчетава с бяло, сребристо, всички розови и лилави нюанси. Някои от нашите предложения за сватбена декорация в цвят Сияйна Орхидея можете да разгледате тук.

Comments are closed.